آیا دانشجویان در اتریش ملزم به داشتن بیمه درمانی هستند؟

از اقدامات بسیار ضروری پس از ورود به کشور گرفتن بیمه دانشجویی است که با برگه ثبت نام دانشگاه به راحتی ممکن می باشد. این بیمه در حدود ماهیانه 23 یورو برای دانشجویان است و شماره بیمه نامه فرد برای تمدید ویزا یا سایر کارهای اداری الزامی است.

آیا دانشگاه‌های اتریش امکانات خوابگاهی (Dorm) در اختیار دانشجویان خارجی قرار می دهند؟

امکانات خوابگاهی معمولا ارتباطی به دانشگاه ندارند ولی مرسوم ترین محل سکونت برای دانشجویان هستند. در تمام شهرهای اتریش خوابگاه های دانشجویی بسیاری وجود دارد که امکانات خوبی را با قیمت خوبی در اختیار دانشجویان قرار می دهند. هزینه این خوابگاه ها معمولا بین 180 یورو تا 300 یورو در ماه است.


نرخ معمول اجاره خانه در اتریش چه قدر است؟
این نرخ کاملن به شهر و منطقه مورد نظر وابسته است. به طور متوسط در وین این نرخ متناسب با متراژ خانه و به ازای هر 10 متر مربع 100 یورو است. به این معنا که آپارتمانی با متراژ 40 متر مربع اجاره ای برابر با 400 یورو در ماه خواهد داشت. این مبلغ کاملن خالص و بدون محاسبه شارژ آپارتمان, برق و گاز است. معمولا این مبلغ تا 100 یورو , همچنان بدون محاسبه برق و گاز, محل افزایش دارد.


آیا دانشجویان خارجی در اتریش اجازه کار کردن و کسب درآمد در حین تحصیل را دارند؟
شخصی که با ویزای دانشجویی در کشور اقامت دارد, اجازه کار در کشور اتریش را ندارد . به شرط درخواست کارفرما یا برای کارآموزی میتوان اجازه کار موقت یا نیمه وقت تا سقف حدودا 340 یورو در ماه دربافت کرد.
من متأهل هستم. امکانش هست همسرم را همراه خود بیاورم؟
شخصی که پذیرش از دانشگاه را دریافت کرده و برای ویزا اقدام می کند همزمان می تواند برای همسرش نیز درخواست ویزا دهد و همزمان به کشور اتریش وارد شوند.


آیا همسرم می‌تواند در اتریش به کار مشغول شود؟ یا تحصیلاتش را ادامه دهد؟
همسر دانشجویانی که با ویزای دانشجویی وارد کشور اتریش شده اند, همانند همسرشان مجاز به کار در این کشور نیستند. اما آنها نیز اجازه تحصیل دارند و برای گرفتن پذیرش نیازی به گواهی اشتغال تحصیل از کشور مبدا ندارند.

آیا موارد استثنایی جهت ورود به دانشگاهها برای متقاضیان خارجی وجود دارد؟
متقاضیان خارجی که تبعهٔ جامعه اروپا نیستند، می‌توانند در صورت دارا بودن یکی از شرایط زیر، بدون ارایه گواهی قبولی و یا اشتغال به تحصیل در کشور محل دریافت دیپلم دبیرستان، وارد دانشگاههای اتریش شوند:

الف: پناهندگان رسمی
ب: دیپلماتها، کلیه اعضای رسمی سفارت‌خانه‌ها و نمایندگی‌های رسمی دیگر و اعضای خانوادهٔ آنها، خبرنگاران رسمی و اعضای خانوادهٔ آنها
پ: دارندگان حداقل ۵ سال اقامت متداوم در اتریش
ت: متقاضیانی که همسر یا کفیل آنها حداقل ۵ سال متداوم در اتریش شاغل باشند.
ث: متقاضیانی که همسر یا کفیل آنها تابعیت کشور اتریش را دارا باشد.
ج: دارندگان دیپلم دبیرستان از یکی از مدارس اتریشی در خارج

آیا برای دریافت پذیرش از دانشگاههای اتریش شرایط دیگری هم وجود دارد؟


برای ورود به دانشگاهها ارایه گواهی قبولی و یا اشتغال به تحصیل اجباری است. علاوه بر این برای بعضی از رشته‌های تحصیلی (مانند پزشکی) امتحان ورودی وجود دارد.
برای تحصیل در دانشگاههای فنی-حرفه‌ای قبولی در امتحان و مصاحبه ورودی شرط لازم است
جهت وود به دانشگاههای هنر نیز امتحان و مصاحبه اولیه تعیین‌کننده است.

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 7 آذر 1391    | توسط: امیر سیفی    |    | نظرات()