در ابتدا باید توجه داشته باشید که مهلت تقاضانامه تحصیلی برای ترم زمستانی اول سپتامبر و برای ترم تابستانی اول فوریه  است و تمامی مدارک مورد نیاز باید تا این تاریخ به دانشگاه رسیده باشد. این تاریخ ها غیرقابل تمدید هستند.
مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی

مدارک زیر با توجه به شرایط متقاضیان دسته بندی شده و نیازی نیست که همه متقاضیان کلیه مدارک را جهت اخذ پذیرش داشته باشند.ترجمه رسمی مدارک ( با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ) باید به زبان آلمانی یا انگلیسی باشد

ترجمه ( رسمی و قابل تائید سفارت اتریش و دانشگاههای اتریش) مدرک دیپلم و ریز نمرات آن

ترجمه ( رسمی و قابل تائید سفارت اتریش و دانشگاههای اتریش) مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن

ترجمه ( رسمی و قابل تائید سفارت اتریش و دانشگاههای اتریش) مدرک فوق دیپلم و ریز نمرات

ترجمه ( رسمی و قابل تائید سفارت اتریش و دانشگاههای اتریش) مدرک لیسانس و ریز نمرات آن

ترجمه ( رسمی و قابل تائید سفارت اتریش و دانشگاههای اتریش) مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن

کپی پاسپورت

کپی شناسنامه و کارت ملی

کپی کارت پایان خدمت ویژه آقایان

12 قطعه عکس رنگی 4*6

گواهی زبان آلمانی - در صورت موجود بودن

نامه سازمان سنجش مبنی بر قبولی در مرحله دوم کنکور سراسری

!!!!!اگر متقاضی هنوز دانشجو می باشد گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است !!!!

لازم به ذکر است که ترجمه آلمانی یا انگلیسی مدارک تحصیلی باید به تایید سفارت اتریش برسد.ترجمه مدارک ابتدا باید به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد تا سفارت اتریش آنها را نیز تایید نماید.

لازم به ذکر است که ترجمه مدارک تحصیلی باید به تایید سفارت اتریش برسد که همه روزه از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 تا11:30 این کار امکان پذیر است.مدارک ابتدا باید به تایید وزارت امور خارجه برسد تا سفارت اتریش آنها را نیز تایید نماید. تایید مدارک توسط سفارت اتریش رایگان نمی باشد

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 3 بهمن 1390    | توسط: امیر سیفی    |    | نظرات()